Med skrekkblandet fryd…

Jeg startet nylig mitt fjerde semester på Markedshøyskolen hvor jeg har valgt å ta en spesialisering innen digital markedsføring. Det er i denne forbindelsen jeg har opprettet denne bloggen.

Etter en liten uke der jeg har prøvd å få denne bloggen opp å gå, samt få den til å se noenlunde bra ut, har jeg utviklet en helt ny respekt for bloggere verden over. Blogging handler ikke bare om å skrive innlegg som fenger leserne, men det handler om så mye mer. Jeg er ennå ikke sikker på om jeg skjønner hvorfor jeg måtte kjøpe et webhotell, eller hvordan bloggen min skjønner at den skal legge ut ikoner når jeg legger inn en uleselig kode i en widget som jeg ble fortalt i en how-to-do-it youtube-video.

Nei, det er mye jeg ennå ikke forstår når det kommer til blogging, men det er jo det som er grunnen til at jeg valgte dette faget. Jeg ønsker å lære mer, og bli god til det! Jeg ønsker å få en større teknisk forståelse over de digitale verktøyene vi har tilgjengelige, samt bli bedre til å skrive. Jeg har ingen problemer med å skrive en litt kjedelig akademisk tekst, men bloggformatet er helt annerledes. Tekstene skal være interessante og fengende og jeg håper dere som lesere holder ut i starten. Jeg lover, det blir bedre. Det blir det alltid når man øver mye.

Til slutt vil jeg bare takke for at du tok turen innom bloggen min, og jeg håper du kommer innom ved en senere anledning!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *