Om meg

IMG_5075Mitt navn er Merete Balsvik. Jeg kommer opprinnelig fra Stjørdal, men er nå bosatt i Oslo. Her tar jeg en bachelor i markedsføring og merkevareledelse ved Høyskolen Kristiania. Jeg har nå inn i mitt fjerde semester hvor jeg tar en fordypning i digital markedsføring.

Jeg har tidligere studert prosjektledelse kultur ved NISS (nå; Westerdals Oslo ACT). Det var en toårig fagskoleutdanning med stor fokus på praksisarbeid. Jeg fikk gjennom mine to år der være prosjektleder/festivalsjef for skolefestivalen NISS Live, være assistent til administrerende sjef for CODA-festivalen, og var i seksukers praksis hos booking- og managementbyrået Musikkprofil. Jeg fikk utfolde meg mye i løpet av disse to årene, og har blitt svært komfortabel i lederrollen, samt det å jobbe i grupper.

Jeg har drevet med musikk nesten så lenge jeg kan huske, og jobbet som gitarlærer gjennom videregående. Her underviste jeg barn og voksne i alle aldre på nybegynnernivå. Musikk og hele kulturbransjen er noe som alltid kommer til å være en stor del av livet mitt selv om det ikke er jeg som står på scenen. Jeg trives veldig godt i kulissene. Planleggingss- og organiseringsfasen før gjennomføringen av et arrangement er noe som er hektisk og krevende, men jeg liker det!

Jeg er i tillegg en aktiv student og har sittet i tillitsutvalget ved MH i ett år (14/15) og har vært foredragsansvarlig for Karriereuka 2016 v/Høyskolen Kristiania. Sistnevnte er en stilling der jeg hadde ansvaret for å booke inn foredragsholdere samt lage kjøreplaner og følge opp hver enkelt foredragsholder.

Personlige egenskaper som kan trekkes fram er;

  • Positiv og omgjengelig
  • Kreativ
  • Organisert
  • Stå-på-vilje
  • Nysgjerrig og læringsvillig
  • Gjennomføringsevne